Bu hafta 9 film vizyona girecek

Bu hafta 9 film vizyona girecek
Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli 9 film vizyona girecek

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli 9 film vizyona girecek.

Yönetmenler Alex Brewer ile Benjamin Brewer'ın imzasını taşıyan "Vurgun"un başrollerinde Nicolas Cage ve Elijah Wood yer alıyor.

Jerry Lewis, Steven Williams ve Sky Ferreira'nın oynadığı film, iki polisin yaşadıklarını konu alıyor.

-"Warcraft"


Yönetmenliğini Duncan Jones'un yaptığı, Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky ve Daniel Wo'nun rol aldığı "Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması", fantastik-aksiyon meraklılarının ilgisini çekmeye aday.

Senaryosu Charles Leavitt ve Duncan Jones tarafından yazılan film, izleyicilere dünyaların çatıştığı destansı bir macera sunacak.

-"Evrim"


Max Brebant, Roxane Duran, Julie Marie Parmentier ile Mathieu Goldfeld'in oynadığı "Evrim"in yönetmenliğini Lucile Hadzihalilovic yaptı.

Korku ve gerilim türündeki Fransız yapımı film, 10 yaşındaki Nicolas'ın kabusunu konu alıyor.

-"Yaz Kampı"


Başrollerinde Diego Boneta, Jocelin Donahue ve Maiara Walsh'un bulunduğu korku gerilim türündeki "Yaz Kampı"nın yönetmen koltuğunda çok satan "İyi uykular" kitabının yazarı Alberto Marini oturuyor.

Film, eğlence ve yeni deneyimler arayan Amerikalı dört gencin, yurt dışında geçirecekleri ilk yaz kampı için Avrupa'yı seçmeleri sonrasında başlarına gelen tuhaf olayları ve kaynağının ne olduğunu bilmedikleri bir enfeksiyona karşı hayatta kalma mücadelesini beyazperdeye taşıyor.

-"Sen Benimsin"


Dakota Johnson, Ralph Fiennes, Tilda Swinton, Matthias Schoenaerts'ın başrollerini paylaştığı "Sen Benimsin" filminin yönetmenliğini "Benim Adım Aşk" filmiyle tanınan Luca Guadagnino üstlendi.

Film, yönetmen sevgilisiyle Sicilya'nın güneyinde sakin bir yaşam süren tanınmış bir rock yıldızının, huzurlu ortamlarının eski arkadaşları ile genç kızının adaya gelişiyle bozulmasını ve kıskançlık ile tutku dolu bir ilişki sarmalının herkes için tehlikeli sonuçlar doğurmasını sinema perdelerine taşıyacak.

-"Benim Çılgın Düğünüm 2"


Kirk Jones'in yönetmenliğini yaptığı "Benim Çılgın Düğünüm" filmde Nia Vardalos, John Corbett, Elena Kampouris, Michael Constantine ve Lainie Kazan rol aldı.

Senaryosunu Nia Vardalos'un kaleme aldığı devam filminde maceralarıyla bilinen Portokalos ailesi bir kez daha bir Yunan düğünü için seyirciyle buluşacak.

-"Arama Motoru"


Atalay Taşdiken'in yönettiği "Arama Motoru" adlı filmde Mehmet Çiğdem, Mahmut Uyanık, Rahim Yalçın ile Musa Çınar kamera karşısına geçti.

Oyuncularının tamamı amatör olan film, bir Anadolu kasabasında çoğunlukla doğaçlama çekildi. Her biri kendileri için yaşamsal değerdeki bir şeyleri arayan bir avuç insanla bu arayışları paraya dönüştüren girişimci ruhlu bir gencin öyküsünü anlatıyor.

-"Şeytanın Çocukları-El Ebyaz"


Oya Köksal ve Vedat Dikmetaş'ın yönetmenliğini yaptığı korku türündeki "Şeytanın Çocukları-El Ebyaz"ın başrollerinde Merve Sevi, Fırat Çöloğlu ve Balamir Emren yer aldı.

Senaryosu Alper Kıvılcım tarafından kaleme alınan film, arkeoloji çalışmaları yapan bir ekibin yaşadıklarını anlatıyor.

-"Sokak Köpekleri: Bal ile Betty"


Fedai Çakır'ın yönettiği "Sokak Köpekleri: Bal ve Betty" filminde Toygun Ateş, Fedai Çakır, Sinem Göz, Yiğit Türken ve Esila Sönmez oynuyor.

Sokağa bırakılan iki köpeğin öncelikle üç kardeş, daha sonra mahalledeki çocuklarla ilişkilerini ve yetişkinlerin köpeklere bakış açılarını anlatan film, sokak köpeklerinin kendilerinden beklenmeyen şeyleri başarmalarını izleyicinin beğenisine sunuyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.