BU KADAR OLUR!

BU KADAR OLUR!
Burak, Rasic, Troy ve Valentin ciddi sakatlıklar geçirdi. Takımın yıldızlarından Josh Mayo’ya ülkeye giriş yasağı getirilirken son şok ise yasaklı madde kullandığı tespit edilen Sean Willams’tan geldi

Mustafa Erdoğdu'nun Haberi

SEZONA BURAK ŞOKU İLE BAŞLANDI

Torku Konyaspor Basket takımının sezon başından beri yaşadığı sıkıntılar adeta pişmiş tavuğun başına gelmedi. Kısıtlı imkanlarla ligdeki mücadelesini sürdüren yeşil-beyazlılarda sakatlıklar ve yabancı oyuncuların başına gelenler “bu kadar da olmaz!” dedirtiyor. Geçtiğimiz yıl kıl payı ligde kalmayı başardıktan sonra bu sezona umutlu giren temsilcimizde talihsizlikler zinciri daha hazırlık döneminde Burak Selen’in sakatlığı ile başladı.

AĞIR SAKATLIKLAR PEŞ PEŞE GELDİ

Ağustos ayındaki kampta yan bağları kopan Burak üstüne bir de suçiçeği geçirince ameliyat olamadı. Ardından sahalara dönen Burak antrenmanda yine aynı bölgeden sakatlandı ve ameliyat masasına yatmak durumunda kaldı. Sezona Burak şoku ile başlayan ardından Rasic’ten kısa bir süre faydalanamayan temsilcimizde işler yolunda giderken bu kez Troy DeVries ciddi bir sakatlık geçirdi.

MAYO’YA ÜLKEYE GİRİŞ ENGELİ

Haftalarca takımdan ayrı kalan Amerikalı daha takıma dönmeden camia oyun kurucu Josh Mayo’ya Türkiye’ye giriş yasağı getirilmesiyle şoka uğradı. Hukuki bir engel nedeniyle Josh Mayo’nun sözleşmesini fesh etmek durumunda kalan Torku Konyaspor Basket’te bir ciddi sakatlık da 17. haftada oynanan Tofaş maçında yaşandı. Eli kırılan Valentin Pastal ameliyat olmak durumunda kaldı.

ŞİMDİ DE SEAN WİLLİAMS ŞOKU

Tüm bu aksiliklere rağmen yılmayan ve yakaladığı müthiş seri ile dikkat çeken Torku Konyaspor’da keyifleri kaçıran son hadise ise Sean Williams’ın numunelerinde yasaklı madde rastlanması oldu. Tedbirli olarak Disiplin Kurulu’na sevk edilen Amerikalı oyuncunun ceza alması ve Konya kariyerinin de böylelikle noktalanması bekleniyor. 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.