BU KEZ OLSUN!

BU KEZ OLSUN!
Haftalardır galibiyet yüzü göremeyen Anadolu Selçukspor, bugün deplasmanda Büyükçekmece Tepecikspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip teknik direktör Mustafa Alper Avcı yönetiminde ilk maçını kazanarak yeni bir başlangıç istiyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor, bugün deplasmanda Büyükçekmece Tepecikspor’a konuk oluyor. Sezonun en kritik karşılaşmasına çıkmaya hazırlanan yeşil-beyazlı ekipte tek hedef 3 puan. Haftalardır galibiyet yüzü görmeyen Yavru Karta, bugün yeni bir başlangıç için sahaya çıkacak. Büyükçekmece Tepecikspor ile Anadolu Selçukspor arasında Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda oynanacak maç saat 13.30’da başlayacak. Müsabakada ise Ercan Hellaç, Bülent Uludoğan. Kasım Oyarçin hakem üçlüsü yönetecek.

AVCI İLE İLK KEZ

Üst üste alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör değişikliğine giden Anadolu Selçukspor Cenk Özcan ile yollarını ayırmıştı. Yerine getirilen Mustafa Alper Avcı ise bugün takımın başında ilk maçına çıkacak. Avcı, bugün yeşil-beyazlı ekibin başında ilk sınavını Büyükçekmece Tepecikspor deplasmanında verecek.

TEK ÇARE KAZANMAK

5 haftalık mağlubiyet serisini bugün deplasmanda sonlandırmayı hedefleyen Anadolu Selçukspor, yeniden bir çıkış arıyor. Alınan sonuçlarla birlikte alt sıralara gerileyen yeşil-beyazlılar, artık 3 puanı alıp çıkışa geçmek istiyor. Temsilcimizde morallerin yerinde olduğu görülürken, futbolcuların kendi aralarında birbirlerine kazanmak için söz verdiği belirtildi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.