Bu profesörleri seviyorum!

Bu profesörleri seviyorum!
İşte dün bir ara Mustafa Hocamız ile yine nerede ise 40 yıldır aile dostumuz olan Okka ailesinin gözdeki profesörü Mehmet Okka Hoca kızımızın nikâhı için hayırlı olsun ziyaretimize gelmişlerdi.

Allah var dün çok karmaşık duyguları yine bir güne sığdırmak zorunda kaldık.

Gönül olarak çok inişli çıkışlı anlarımız oldu. Ama gazeteyi bitirip milli maç hazırlığı yaparken günün artı ve eksileri arasında bize tavan yaptıran Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa ŞahinHoca’nın anlattıkları hâlâ kulağımda çınlıyordu.

Evet bugün gazetemizin manşetinde ve internet sayfasında tüm detaylarını okuyacağınız bu kanser illeti ile ilgili müjdeli haber bizi adeta uçurdu.

Prof. Dr. Mustafa Şahin Hoca’yı yıllar öncesinden belki de 20 küsur yıl önce doktor olarak Ankara’dan Konya’ya geldiği yıllardan bu yana tanırım.

Bana Mustafa Şahin Hoca denildiği zaman beyefendiliği, hocalığı, insanlığı, adamlığı hepsi hepsi tamam ama kanser hastalığının tanısında ve tedavisinde ki uyguladığı yöntemlerle yaptığı başarılar gözümün önüne gelir.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.