"Bu Skor Bize Yakışmadı"

"Bu Skor Bize Yakışmadı"
Torku Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Galatasaray maçındaki 5-0'lık yenilgiye ilişkin, "Bu skor; futbolumuza, Aykut Kocaman'a ve yönetim olarak bize yakışmadı" dedi.

 Torku Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Galatasaray maçındaki 5-0'lık yenilgiye ilişkin, "Bu skor; futbolumuza, Aykut Kocaman'a ve yönetim olarak bize yakışmadı" dedi.

Baydar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray maçına iyi başladıklarını ancak sonunu getiremediklerini ifade etti. 

İlk golü yedikten sonra demoralize olduklarını, daha sonra gelen gollerle de toparlanamadıklarını belirten Baydar, farkı kabul etmelerinin ve içlerine sindirmelerinin mümkün olmadığına dikkati çekti.

Baydar, futbolda böylesine beklenmedik sonuçlarla her zaman karşılaşılabileceğini vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Torku Konyaspor'un son maçta bu şekilde hezimete uğraması hakikaten bizim için çok üzücü oldu. Bu skor; futbolumuza, Aykut Kocaman'a ve yönetim olarak bize yakışmadı. Galatasaray maçındaki mağlubiyeti geride bırakıp, yolumuza devam edeceğiz. Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Gençlerbirliği deplasmanına gideceğiz. Çıkışımıza devam etmeyi hedefliyoruz. Deplasmandan elde edeceğimiz üç puan ile taraftarımızın gönlünü almak istiyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.