Bu Tarz Benim'de 'canlı' skandal!

Bu Tarz Benim'de 'canlı' skandal!
Bir haftadır canlı yayınlanacağı duyurulan Bu Tarz Benim'in finali banttan verildi. Bant yayında seyirciden SMS istendi. Sadece birincinin açıklandığı bölüm 15 dakika canlı yayınlandı. Jüri, eski yarışmacılar ve seyirci canlı yayında yoktu. Canlı yayın es

Bu yıla damgasını vuran, hem çok sevilen hem de çok fazla tartışma yaratan Bu Tarz Benim yarışmasının dün akşamki finali izleyiciler arasında hem büyük hayal kırıklığı yarattı hem de bu denli popüler olan programlarda hiç görülmeyen bir canlı yayın skandalına sahne oldu.

Yarışmanın yayınlandığı kanal bir hafta boyunca cumartesi akşamı saat 20.00'da final gecesinin canlı yayınlanacağını duyurdu. Yarışmanın finalinde yarışmacıları destekleyenlerin SMS ile de oy vereceği açıklandı.

Ancak final gecesi gece yarısına kadar banttan yayınlandı. Bant yayında yarışmacıların destekçilerinden sürekli SMS atmaları istendi. Yayın banttan devam ederken sosyal medyada canlı yayın konusunda adeta infial yaşandı.

Yarışmacılar için SMS oyu atanların mesajları geri dönerken, böyle bir munara olmadığına ilişkin uyarı mesajları geldi. Yarışmacıların fanlarının forumlarında bu duruma büyük tepki gösterildi.

SEYİRCİ VE JÜRİ BANTTA VAR, CANLIDA YOK!

Bant yayında elenen yarışmacılar, seyirci ve jüri tam kadro ekranda görünürken, gece yarısı başlayan canlı yayında ne jüri, ne seyirci ne de eski yarışmacılar stüdyoda yer almadı.

Sadece Bu Tarz Benim'in sunucusu Öykü Sertel, yarışmacılar Aycan-Nurcan Şencan kardeşler, Ezgi Baylar ve Ayşenur Balcı stüdyoya geldi. Jüri üyelerinden ise kimse katılmadı. Finali Aycan-Nurcan Şencan ikiz kardeşler kazandı.

NUR YERLİTAŞ O SIRADA BAŞKA YERDEYDİ...

Jüri üyelerinden Nur Yerlitaş ise Öykü Sertel'in sık sık şu anda saat 12.35 diye anonslar yaptığı sırada Instagram hesabından bir mekanda kahve içerken fotoğrafını paylaştı. 
Yerlitaş'ın takipçileri arasında tartışmaya yol açan bu fotoğraf üzerine programın canlı yayınlanmadığını anlayan kimi Instagram kullanıcıları kanala büyük tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.