"Bugün işçilerimiz taleplerini haykıracaklar"

"Bugün işçilerimiz taleplerini haykıracaklar"
Çalışma Bakanı Soylu "Bugün işçilerimiz taleplerini haykıracaklar. Tüm dikkatimiz ülkenin her noktasındaki demokratik platformlarda. Söyledikleri monolog değil, onları dinliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, yayımladığı mesajında, 1 Mayıs'ın Emek ve Dayanışma Günü olarak ilan edildiği gün sadece bir bayrama değil emeğin, çalışma hayatının, alınterinin, hakkaniyetin platformuna da büyük bir adım atıldığını ifade etti.

Her 1 Mayıs'ın herkesin birbirini daha iyi anlayacağı ve empati medeniyetinin gereğini yerine getireceği bir gün olması temennisinde bulunan Soylu, şunları kaydetti:

"Bugün işçilerimiz meydanlarda taleplerini, arzularını, çalışma hayatında istediklerini, zorluklarını ve itirazlarını haykıracaklar. Kulaklarımız açık, gözlerimiz tüm dikkatimizle ülkenin her noktasındaki demokratik platformlarda. Söyledikleri monolog değil, onları dinliyoruz. Çanakkale'den, Sakarya'dan, İstanbul'dan, Kahramanmaraş'tan, Ankara'dan ve sevgili vatanımızın 74 meydanından onbinlerce insandan yükselecek emek sesini dinliyoruz. Her 1 Mayıs adım attığımız baharda tazelendiğimiz gibi çalışma hayatının barışını, ahengini, uyumunu ve insanlığın kardeşliğini tazelesin. Duamız ise Allah emeğin, hakkaniyetin yanında olanlardan etsin."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.