Bülent Ersoy'un Sağlık Durumu Nasıl?

Bülent Ersoy'un Sağlık Durumu Nasıl?
ürkiye'nin divası Bülent Ersoy'un bir süredir sağlık problemleri yaşadığı öğrenildi.Bülent Ersoy'un bir haftadır bir hastanede tedavi gördüğü belirtildi. Ünlü sanatçı Bülent Ersoy'un karaciğerinden ciddi bir rahatsızlığı olduğu öğrenildi. Bülent Ersoy'un

Türkiye'nin divası Bülent Ersoy'un bir süredir sağlık problemleri yaşadığı öğrenildi.Bülent Ersoy'un bir haftadır bir hastanede tedavi gördüğü belirtildi. Ünlü sanatçı Bülent Ersoy'un karaciğerinden ciddi bir rahatsızlığı olduğu öğrenildi. Bülent Ersoy'un sağlık durumu nasıl?


BÜLENT ERSOY'UN DURUMU KÖTÜ!

Türk sanat müziğinin başarılı ismi Bülent Ersoy'un sağlık problemleri yaşadığı öğrenildi. Bülent Ersoy'un uzun süredir sessiz sedasız hastaneye gidip geldiği söyleniyor.

En son 11 Ekim'de bir mekanda sahneye çıkan Bülent Ersoy'un sonrasında apar topar hastaneye yattığı öğrenildi. Bülent Ersoy'un ayağında çıkan yara nedeniyle tedavisi sürüyor.



Ayağının yanı sıra Bülent Ersoy'un asıl sorununun karaciğerindeki leke olduğu söyleniyor. Bülent Ersoy'un karaciğerindeki lekenin büyümemesi ve hayati bir hastalığa neden olmaması için bir süredir sık sık hastaneye gittiği belirtildi.

62 yaşındaki ünlü sanatçı Bülent Ersoy'un tedavisi sürüyor. Bülent Ersoy'un hastane odasının kapısında ise 3 güvenlik görevlisi nöbet tutuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.