Muzaffer Kırmacı

Muzaffer Kırmacı

BUNLAR ERDOĞAN’A DÜŞMAN DEĞİLLER

BUNLAR ERDOĞAN’A DÜŞMAN DEĞİLLER

            Ben sanıyordum ki;  malum çevreler “Tayyip Erdoğan düşmanlığından”  dolayı  -kantarın topuzunu kaçırıyor- ve Türkiye’ye düşman oluyor.

            Kendimi bu düşünceden azat ettim. Artık öyle düşünmüyorum.

            Durum tam tersiymiş.

            Bunlar aslında Türkiye’ye düşmanlar. Tayyip Erdoğan’ı sütre olarak kullanıyorlar. 

            Sanmayın ki Tayyip Erdoğan düşerse, bunlar Türkiye düşmanlığından vaz geçecek. Sadece Türkiye’ye düşman değiller. Bunlar Müslümanlara da düşmanlar.

            Bu düşmanlıklarını da her fırsatta gösteriyorlar.

            Mayaları “Din düşmanlığı” olduğu için dün ne söylemişlerse, bugün de aynısını söylüyorlar.

            Hepsi de aynı tornanın ürünü.

            Kim ki bu saatten sonra 15 Temmuz’u “Kurgu, senaryo, kontrollü darbe” olarak tanımlıyorsa, bileceğiz ve anlayacağız ki bunlar ya 15 Temmuz’un bizatihi müsebbiplerindendir, ya da halkın iradesini demokrasi dışı yollarla yok sayan demokrasi düşmanlarındandır.

            15 Temmuz öncesindeki diğer darbelerin bile bir onuru varmış.

Mevcut durumu darbeye uygun hale getirmek için alicengiz oyunu oynasalar da, “Bin yıl sürecek” dedikleri 28 Şubat’ta “Balans ayarı” yapsalar da 15 Temmuz bunlara rahmet okuttu. Elbette darbenin iyisi olmaz. Ama hiçbir darbede Milli İradenin tecelligâhı olan meclisimiz bombalanmamıştı. Hiçbir darbede halkımızın üzerine gelişi güzel ateş açılmamıştı. Hiçbir darbede 250 evladımız şehit edilmemişti.

Kim ki bunca kahpelikleri göre-göre “Kurgu” derse, “senaryo” derse, “kontrollü darbe” derse tüm bu kahpeliklerin ortağıdır.

            Dünyada bu kadar haini bir arada barındıran başka bir devlet olduğunu sanmıyorum. Bu devlet bu kadar olumsuzluklara rağmen ayakta ise demek ki çok güçlü bir devletimiz var. Zaten hainleri çıldırtan da bu.

            Bir bakıyorsunuz avaneler Mecliste tezahür etmiş. Bir bakıyorsunuz besleme basında bir kalemşör. Bir bakıyorsunuz kendisini “Sanatçı” olarak tanımlayan Avrupa’nın kapı kulları. Bir de bakmışız ki görevi ülkesini her türlü tehditlerden koruması gereken 1 dolarlık kurşun askerler. Bunlar biliyoruz ki hiç biri kullardan utanmıyorlar. Be hey gafiller. Allah’tan da mı korkmazsınız?

            Cin şişeden çıktı bir kere. Gücünüz yetiyorsa cini şişeye yeniden girdirin.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Muzaffer Kırmacı Arşivi
SON YAZILAR