'Bunlar, zavallı insanlar haline gelmiştir'

'Bunlar, zavallı insanlar haline gelmiştir'
MHP Genel Başkanı Bahçeli, TBMM Anayasa Komisyonundaki HDP'li milletvekillerinin tavrını, "Bu cinnet hali. Gazi Mecliste bulunacaksın, İmralı'daki caniyi burada öveceksin. Bunun konuşulması dahi doğru değildir. Bunlar, zavallı insanlar haline gelmiştir."

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup toplantısından sonra gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

HDP'li milletvekillerinin, dokunulmazlıklara ilişkin anayasa değişikliği teklifi görüşmelerinin yapıldığı TBMM Anayasa Komisyonunu, "Biji serok Apo sloganı atarak ve marş söyleyerek terk ettikleri"nin anımsatılması üzerine Bahçeli, bunun, cinnet hali olduğunu belirtti. Bahçeli, "Gazi Mecliste bulunacaksın, İmralı'daki caniyi burada öveceksin. Bunun konuşulması dahi doğru değildir. Bunlar, zavallı insanlar haline gelmiştir." ifadesini kullandı.

Bahçeli, bir gazetecinin, "MHP milletvekilleri arasında sizi desteklemek için bir deklarasyon hazırlandığı, bazı milletvekillerinin ise imzalamadığı yönünde haberler var. Böyle bir deklarasyon var mı?" sorusu üzerine, böyle bir deklarasyon görmediğini bildirdi. Bahçeli, ancak ne varsa bazı çevrelerden öğrendiklerine işaret ederek, "Şimdi inceleyin var mı böyle bir şey." yanıtını verdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.