Bunu Haketmedik

Bunu Haketmedik
Torku Konyaspor son dönemde aldığı neticelerle herkesi derinden üzdü

Torku Konyaspor son dönemde aldığı neticelerle herkesi derinden üzdü. Alınan neticelerden çok takımın ortaya koyduğu mücadeleden yoksun “ruhsuz” futbolu taraftarı kızdırıyor

Torku Konyaspor son iki lig maçından da 5-0’lık mağlubiyetlerle ayrılması camiayı hem kızdırdı hem de derinden üzdü. Galatasaray karşısında alınan yenilgiyi  “kaza” olarak yorumlayan ve sağduyulu bir yaklaşımla “Canınız sağolsun” diyerek takıma olan desteğini sürdüren sporseverler, Gençlerbirliği karşısında alınan 5-0’lık yenilgiyi ise hazmedemedi.

Takımın, çoğu altyapıdan yetişen ve yaşları 20-21 olan rakipleri karşısında “ruhsuz” bir mücadele ortaya koyduğunu dile getiren sporseverler, “Biz bunu haketmedik. Türkiye’de taraftarlar tribünden kaçarken, biz soğuk sıcak, gündüz gece, cumartesi Pazar dinlemedik ve tribünlerdi doldurduk. Ankara deplasmanında da takıma olan desteğimiz ortada. Karşılığında ise mücadele etmeyen, yenilgiye isyan etmeyen bir takım vardı. Oysa biz, tekmeye kafa uzattığı, kramponsuz koştuğu için bu takımla gurur duymaktaydık” diye isyan ettiler.

Üst üste alınan farklı mağlubiyetlerin şokunu yaşayan Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın da bir dizi sert tedbirler almanın planlarını kurduğu öğrenildi. Bazı oyuncuları kızağa çekecek olan Kocaman, 2 maçta kalesinde 10 gol görmesinin irdelenmesi gereken bir durum olduğunu belirterek, detaylı bir değerlendirme yaparak sorunu bir an önce bulmak istediklerini söyledi. Kocaman, “Bu çözülme kolay rastlanır bir çözülme değil. Ligde bu kadar sert mağlubiyetler alan başka takım yok. Bir gariplik olduğu kesin ama bizim işimiz bu garipliği öyle ya da böyle tespit edip, ondan sonra tedavi etmeye çalışmak. Çok köklü ve detaylı bir değerlendirme yapmamız gerekiyor” diyerek operasyon sinyali verdi. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.