Uğur Özteke (Spor)

Uğur Özteke (Spor)

BUNUN ADI FUTBOLSA BEN OYNAMIYORUM

BUNUN ADI FUTBOLSA BEN OYNAMIYORUM

Maç Konyaspor’un olmasaydı 50 defa değil 500 defa kanalı değiştirip İtalya, İspanya, Almanya dünyanın neresinde lig varsa onu seyreder yine bu maçı seyretmezdim. Allah aşkına biri çıksın Konyaspor’un rakibi Fenerbahçe’nin şampiyonluğa oynayan bir takım olduğunu söylesin.

Bir Allah’ın kulu çıksın Konyaspor’un rakibinin maliyetiyle futbolcularıyla bu ligin en pahalı takımı olduğunu anlatsın. Bu maç 90 dakika işkence değildir de nedir. Bırakın futbol demeyi her iki takım için de bir taktikten bir sistemden bir düzenden bahsetmek mümkün müdür?

Tamam Konyaspor, haddini bilerek önce gol yememeyi denk getirirse de rakip kaleye bir tane sıkıştırmayı hedeflemişti. Bir Anadolu takımının Türkiye’nin büyüğü diye bilinen bir takıma deplasmanda başka ne yapmasını beklerdik ki. Bu 90 dakikada futbol adına ortaya bir şey koyamayan sefilleri oynayan ve hayal kırıklığını yansıtan taraf adı büyük Fenerbahçe idi.

Türk futbolunu cumartesi akşamki Galatasaray ve dünkü Fenerbahçe temsil ediyorsa beyler Türk futbolu bitmiştir, iflas etmiştir. 90 dakikanın ne mücadelesinden söz edilebilir, ne istikrarsızlığından ne de adı futbol olan oyundan. Çok açık söylüyorum, dün ekran başında iki saat manevi işkenceye maruz kaldım. İnşaallah bu son olur.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Uğur Özteke (Spor) Arşivi
SON YAZILAR