Bunun Adı Vahşet!

Bunun Adı Vahşet!
Patates kızartmayan eşine uykuda kızgın yağ döktü!

Adana Belediyeevleri Mahallesi'nde oturan Hilmi E.(70), yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle bir süre önce Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı Hastanesi'nde tedavi gördükten sonra taburcu oldu. Geçen yıl, şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşi Gönül E.'yi uyurken kafasına çekiçle vurup ağır yaralayan Hilmi E., akli dengesi yerinde olmadığı gerekçesiyle ceza almadı. Aynı evde yaşamaya devam eden 50 yıllık evli çiftin tartışmaları devam etti. Önceki akşam Hilmi E., eşinden patates kızartması yapmasını istedi.

4. KATTAN ATLADI

İddiaya göre, eşi kızartma yemeği yapmayınca Hilmi E., eşiyle tartıştı ve daha sonra yatağına gidip yattı. Sabah erken bir saattelerde kalkan Hilmi E., tavaya koyduğu sıvı yağı kızdırıp uyuyan eşinin yüzüne döktü. Acıdan çığlık atarak yataktan kalkan Gönül E., komşularına sığındı. Apartman sakinleri ambulans çağırıp polise haber verdi. Bu sırada Hilmi E., kapısını kilitlediği 4. kattaki evlerinin balkonuna çıkarak kendisini aşağıya attı. Baş üstü düşen yaşlı adam ölürken eşi ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Hilmi E.'nin cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. (Haber Türk)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.