Burak Özçivitç bıyıklarını kesmek zorunda kaldı

Burak Özçivitç bıyıklarını kesmek zorunda kaldı
Bıyıklı imajıyla gönülleri fetheden, hatta Türk erkeklerinin bile fenomeni olup, akım başlatan ünlü oyuncu Burak Özçivit, yeni dizisi için bıyıklarını kesti.

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Malkoçoğlu Bali Bey karakteri için bıraktığı bıyıklarını kesmek zorunda kaldı.

RADİKAL DEĞİŞİKLİK

Özçivit uzun yıllardır sakal ve bıyıklı imajına herkesi alıştırmıştı. Hatta öyle ki Türkiye'de bıyık modası tekrar geri dönmüş, erkeklerin büyük kısmı bıyık bırakır hale gelmişti. Ancak yeni dizisi "Kara Sevda" için Özçivit radikal bir değişiklik yaptı ve yıllardır kesmediği bıyıklarını feda etti!YENİ AKIM BAŞLATABİLİR

burak-ozcivit-biyiklari-kesti-7582874_5665_m.jpg

Öte yandan, Burak'ın bu radikal değişiminin ardından ülke genelinde erkeklerde bıyıkları kesme akımı başlayabilir.

ÖZÇİVİT MADEN MÜHENDİSİ

Burak Özçivit'in bir maden mühendisini canlandıracağı dizinin ilk sahnelerinin çekimleri Zonguldak'ta bir maden ocağında gerçekleşti.

Yönetmenliğini Hilal Saral'ın yapacağı, senaristliğini Anıl Eke ve Özlem Yılmaz'ın üstlendiği dizi; uzak dünyaların insanları Kemal (Burak Özçivit) ile Nihan'ın (Neslihan Atagül) mucizevi aşk hikayesini konu alacak. Yeni sezonun çok konuşulacak yapımları arasında yer alacak olan "Kara Sevda" dizisi Eylül ayında Star TV'de ekrana gelecek.

Kaynak:HABERLER.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.