"Bursa Samsun Günleri"

"Bursa Samsun Günleri"
BURSA (AA) - Bursa Samsun Dernekleri Federasyonunca (SAMDEF) 4-8 Mayıs tarihlerinde "Bursa Samsun Günleri" düzenlenecek. SAMDEF Yönetim Kurulu Başkanı Savaş...

BURSA (AA) - Bursa Samsun Dernekleri Federasyonunca (SAMDEF) 4-8 Mayıs tarihlerinde "Bursa Samsun Günleri" düzenlenecek.

SAMDEF Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Otruş, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, Samsun'un İstiklal Savaşı'nın başladığı önemli bir kent olduğunu söyledi.

Samsun ve ilçelerinde konaklama ve otel sayılarında son yıllarda artış olduğunu belirten Otruş, şunları kaydetti:

"Fuar, kongre ve turizm alanında valilik, büyükşehir belediyesi ve ticaret odalarının ortaklığıyla ortak altyapı oluşturulmaya çalışılmaktadır. Samsun Havalimanı, Türk Hava Yolları ve özel hava yolları şirketlerinin iç hat uçuşlarıyla büyük bir canlılık içindedir. Memnuniyetle belirtmeliyim ki haftanın iki günü Bursa-Samsun seferleri yapılmaktadır ve doluluk oranı çok yüksektir."

Merinos Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi'ndeki (AKKM) etkinliğin yarın halkın ziyaretine açılacağını aktaran Otruş, etkinliğin resmi açılışının ise 6 Mayıs Cuma günü İçişleri Bakanı Efkan Ala ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın katılımıyla gerçekleştireceklerini kaydetti.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.