Bursa Valisi Karaloğlu'ndan OYAK Renault'a ziyaret

Bursa Valisi Karaloğlu'ndan OYAK Renault'a ziyaret
Vali Karaloğlu:- "Renault'un Türk otomotiv sektörü içerisinde büyümesi bir yeni modelle ve mevcut modellerden bir tanesinin yenilenmesiyle devam edecek"

BURSA (AA) - Bursa Valisi Münir Karaloğlu'nun, Oyak Renault otomobil fabrikalarında incelemelerde bulunduğu bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Renault Grubu Avrasya Bölge Başkanı Denis Le-Vot, Oyak Renault Genel Müdürü Ales Bratoz ve 1 Mayıs itibariyle Oyak Renault Genel Müdürlüğü görevini devralacak olan Tunç Başeğmez tarafından karşılanan Vali Münir Karaloğlu, Karoseri Montaj Fabrikası Direktörü Kaan Özkan ve Mekanik Fabrikası Direktörü Yavuz Özbağrıaçık'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yaklaşık 6 bin 300 çalışanı ile yıllık 360 bin otomobil ve 600 bin motor üretim kapasitesine sahip üretim tesislerinde incelemelerde bulunan Karaloğlu, şunları kaydetti:

"Türkiye'deki ana üretici otomotiv fabrikalarının en büyüğü, Renault Bursa Fabrikası, Renault'un dünyadaki fabrikaları içerisinde önemli fabrikalarından bir tanesi, bugün burayı ziyaret ettik. Hem yeni genel müdüre 'hayırlı olsun' dedik hem de Renault Yönetim Kurulu üyesi JoseVicente De Los Mozos'a önceden bir ziyaret sözümüz vardı böylece onu yerine getirmiş olduk. Renault'ta işlerin iyi gitmesi, iş barışının sağlanmış olması bizi ilin yöneticisi, valisi olarak son derece mutlu ediyor."

Türk otomotiv sektörünün büyümeye devam ettiğini vurgulayan Karaloğlu, şöyle devam etti:

"Türk otomotiv sektöründe geçen sene yüzde 18 seviyesinde büyüme sağlandı. Bu sene de ilk üç ay gayet iyi gitti. İnşallah bu trend böyle devam edecek, beklentimiz o yönde. Renault'un Türk otomotiv sektörü içerisinde büyümesi bir yeni modelle ve mevcut modellerden bir tanesinin yenilenmesiyle devam edecek. İnşallah Temmuz 2016 içerisinde yine hep birlikte yeni modelin Türkiye'ye tanıtımını yaparız diye temenni ediyorum. Arkadaşlara başarılar diliyorum, kutluyorum. İnşallah bir daha da sorun yaşanmaz diye de temenni ediyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.