Bursa'da bir kişinin öldüğü kavgayla ilgili dava

Bursa'da bir kişinin öldüğü kavgayla ilgili dava
Mustafakemalpaşa'da geçen yıl ekim ayında iki grup arasında çıkan kavgada bir kişiyi öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan sanığın yargılanmasına devam edildi- Sanık Çolakoğlu:- "Keşke olay olmasaydı. Çok üzgünüm. Kazayla oldu. Pişmanım"

BURSA (AA) - Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde geçen yıl ekim ayında kavga sırasında bir kişiyi başına sopayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan sanığın yargılanmasına devam edildi.

Bursa 4. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanık Gürkan Çolakoğlu (22) ile kavgada 21 yaşında hayatını kaybeden Emrah Baydur'un yakınları ve tarafların avukatları katıldı.

Savunmasını yapan Çolakoğlu, kavga sırasında kendini korumak için eline aldığı sopayı rastgele salladığını belirterek, "Keşke olay olmasaydı. Çok üzgünüm. Kazayla oldu. Pişmanım." diye konuştu.

Mahkeme heyeti, Emrah Baydur'un ölümüne ilişkin İstanbul Adli Tıp Kurumundan rapor alınmasına karar vererek, duruşmayı erteledi.

- Olay

Mustafakemalpaşa ilçesinde 8 Ekim 2015'te aralarında sık sık tartışma çıkan iki grup genç, çarşıda karşılaşmıştı. Gruplar arasında çıkan kavgada, Gürkan Çolakoğlu'nun sopayla Emrah Baydur'un başına vurduğu iddia edilmişti.

Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldığı hastanede beyin kanaması geçirdiği belirlenen Baydur, bir hafta sonra yaşamını yitirmişti. Ailesi tarafından organları bağışlanan Baydur'un kalbi, böbrekleri, pankreası ve karaciğeri 5 hastaya nakledilmişti.

Olay sonrası gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Çolakoğlu hakkında "olası kasıtla öldürme, kasten yaralama ve hakaret" suçlarından müebbet hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.