Bursa'da ev yangını

Bursa'da ev yangını
Merkez Yıldırım ilçesinde 5 katlı bir binanın çatı katında başlayan ve bitişikte bulunan iki eve sıçrayan yangın, yaklaşık bir saatte kontrol altına alındı

BURSA (AA) - Bursa'da 5 katlı bir apartmanın çatı katında çıkan yangın, 3 dairede hasara yol açtı.

Alınan bilgiye göre, merkez Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi 8. Oba Sokağı'nda 5 katlı bir binanın çatı katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler, rüzgarın da etkisiyle bitişikteki iki daireye sıçradı.

Apartman sakinleri, kısa sürede binadan tahliye edildi.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, havanın rüzgarlı olması nedeniyle alevleri kontrol altına almakta güçlük çekti. Ekipler, 10 itfaiye aracıyla müdahale ettikleri yangını yaklaşık bir saatte kontrol altına alarak soğutma çalışması yaptı.

İtfaiye yetkilileri, yangının çıkış nedeni ve hasar tespiti için çalışma başlattı.

Yangının çıktığı evde kiracı olarak oturan Recep Tura, gazetecilere yaptığı açıklamada, olayın çatı katında yalıtım işlemi sırasında başladığını öne sürdü.

İşçiler çalışırken yangının çıktığını belirten Tura, "İşçiler, eşime 'Abla ev yanıyor' demiş. 7 işçi çalışıyordu. İtfaiyeye bile haber vermeden gitmişler. Allah'a şükür can kaybı yok." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.