Bursa'da Gasp İddiası

Bursa'da Gasp İddiası
Orhangazi ilçesinde, yanında çalıştığı kişiyi arkadaşıyla gasbeden Azeri uyruklu şüpheli, 3 arkadaşıyla İstanbul'da yakalandı

BURSA (AA) - Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, yanında çalıştığı kişiyi arkadaşıyla gasbeden Azeri uyruklu şüpheli, 3 arkadaşıyla İstanbul'da yakalandı.

İddiaya göre, Ekrem S. (49), yanında çalışan yabancı uyruklu Azeri uyruklu Bilgen B. ile bakımını yapmak için bahçesine gitti.

Bilgen B, bahçe sahibine 3 arkadaşının da işe ihtiyacı olduğunu anlatması üzerine Ekrem S, onların da bahçeye gelmesini kabul etti.

Kimlikleri henüz belirlenemeyen 3 kişi ve Bilgen B, elleri ve ayaklarını bağlayarak etkisiz hale getirdikleri Ekrem S'nin üzerindeki para, çek ve banka kartını aldı.

Kartın şifresini de öğrenen şüpheliler, Ekrem S'yi de yanlarına alarak, bu kişiye ait 10 ALL 09 plakalı kamyonetle ilçe merkezine geldi. Şüpheliler Ekrem S'nin üzerindeki ve banka hesaplarındaki paraları gasbetti. Toplam 33 bin lirasını gasbettikleri Ekrem S'yi ellerini bağlayarak mezbahane bölgesinde dere kenarına atan şüpheliler, aracı da buraya bırakıp taksiyle kaçtı.

Bir süre sonra vatandaşlar tarafından bulunan Ekrem S'nin İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülmesi üzerine, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Şüphelilerin bindiği taksinin sürücüsüne telefonla ulaşan ekipler, şoförden İstanbul Atatürk Havalimanı'na yaklaştıkları bilgisini aldı.

Ekiplerin durumu İstanbul polisine bildirmesi üzerine, 4 zanlı havalimanı girişinde yakalandı.

Ekrem S. ise hastanede tedavi altına alındı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.