Bursa'da öğretmenin öğrenciyi darbettiği iddiası

Bursa'da öğretmenin öğrenciyi darbettiği iddiası
İznik'te öğretmeni tarafından darbedildiği öne sürülen ortaokul öğrencisinin ailesi tarafından Cumhuriyet Savcılığına ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne şikayette bulunuldu- İlçe Milli Eğitim Müdürü Semerci, öğretmenle ilgili idari soruşturma başlatılacağın

BURSA (AA) - Bursa'nın İznik ilçesinde bir ortaokulda öğretmeni tarafından darbedildiği iddia edilen erkek öğrencinin ailesi, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Alınan bilgiye göre, ilçede bir ortaokulda görevli öğretmen A.M'nin, ders verdiği 6'ncı sınıfta bir grup öğrenciyi ödevlerini yapmadıkları gerekçesiyle tahtaya kaldırıp bir süre ayakta beklettiği öne sürüldü.

Öğrencilere tek ayak üzerinde durma cezası veren öğretmenin, ayağını indirmek isteyen M.S.C'nin (13) sağ ayağının diz altı bölümüne tekme attığı iddia edildi.

Yürüme güçlüğü çeken M.S.C, evine gittikten sonra ailesi tarafından hastaneye götürüldü. Hastanenin ortopedi polikliniğinde muayene edilen M.S.C'ye 3 günlük rapor verildi. Öğrencinin annesi A.C. ve babası Z.C, bu raporla Cumhuriyet Savcılığına ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne giderek şikayetçi oldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Semerci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, söz konusu öğretmen hakkında idari soruşturma başlatılacağını bildirdi.

Anne A.C. de oğlunun kendilerine durumu anlatmadığını, aksak yürüdüğünü görünce ona nedenini sorduklarını söyledi. Oğlunun ayağının morardığını ve şiştiğini fark ettiğini belirten A.C, "Israrla sorunca öğretmeni tarafından dövüldüğünü söyledi. 13 yaşındaki bir çocuğa bu şiddet yapılır mı? Hakkımızı arayacağız" diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.