BURSAGAZ’DAN ’İŞ HAYATINA MERHABA’ SEMİNERİ

BURSAGAZ’DAN ’İŞ HAYATINA MERHABA’ SEMİNERİ
Enerji sektöründe yenilikçi bakış açısıyla öncü bir şirket olarak yer alan Bursagaz, üniversite öğrencilerini iş hayatına hazırlamak için verdiği eğitimleri sürdürüyor.Uludağ Üniversitesi Doğalgaz Böl...

Enerji sektöründe yenilikçi bakış açısıyla öncü bir şirket olarak yer alan Bursagaz, üniversite öğrencilerini iş hayatına hazırlamak için verdiği eğitimleri sürdürüyor.

Uludağ Üniversitesi Doğalgaz Bölümü öğrencilerine bu kez ‘Bursagaz İnsan Kaynakları uygulamaları’ ve ‘İş Hayatına Merhaba’ konularında eğitim verildi. Bursagaz İnsan Kaynakları Eğitim ve Geliştirme Sorumlusu Gökçe Işık tarafından gerçekleştirilen seminere yaklaşık 40 öğrenci ile 6 öğretim görevlisi katıldı. Seminerde Bursagaz ve çalışmaları konusunda bilgiler aktarılırken, insan kaynakları uygulamaları ve iş hayatı konuları ele alındı. Işık, sunumunda CV hazırlama, iş başvurusu yapma ve mülakat aşamalarında dikkat edilmesi gerekenleri öğrenciler ile paylaştı. Bursagaz olarak sosyal sorumluluk projelerine ellerinden geldiğince destek verdiklerini dile getiren Işık, üniversite-özel sektör işbirliğinin önemine de değindi. Bursagaz olarak bilgi paylaşımına büyük önem verdiklerini kaydeden Işık, iş hayatındaki bilgi birikimlerini daha yetkin insan kaynağı yetiştirmeye yardımcı olabilmek adına paylaşmaya her zaman hazır olduklarını belirtti.

Öğrencilerin sorularını cevaplamasının ardından Işık’a çiçek takdim edildi. Sunumun ardından fakülte laboratuvarı ile çalışma alanlarını gezen Bursagaz ekibi ve Uludağ Üniversitesi Gaz ve Tesisat Teknolojisi Bölüm Başkanı Dr. Hakan Gül, öğrencilerin gelişimini sağlamak, onları iş hayatına hazırlamak adına yapılabilecek seminerleri ve bilgilendirme çalışmalarını müzakere ederek, yeni eğitimlerin düzenleneceği sinyalini verdiler.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.