Bursaspor, Hamzaoğlu ile sözleşmeyi uzattı

Bursaspor, Hamzaoğlu ile sözleşmeyi uzattı
Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Teknik Direktör Hamzaoğlu ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladıklarını belirterek, "Hamza hocamızla ayrılığımız yok, hedeflerimiz örtüşüyor." dedi

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladıklarını belirterek, "Karakteri iyi, kariyeri konusunda ise en küçük bir şüphemiz olmayan Hamza hocamızla ayrılığımız yok. Hocamızla hayallerimiz ve hedeflerimiz örtüşüyor." dedi.

Ay, Özlüce Tesisleri'nde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, sosyal medyada ve bazı gazetelerde çıkan, "Hamza Hamzaoğlu kapıyı vurdu gitti. Kavga ederek ayrıldılar" gibi haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Görüyorsunuz Hamza hocamız yanımızda" değerlendirmesinde bulundu.

"Hocamızla hayallerimiz ve hedeflerimiz örtüşüyor"
Bir önceki yönetim tarafından göreve getirilen Hamza Hamzaoğlu'nun takımı aşağılardan alıp yukarıya getirdiğini belirten Ay, "Karakteri iyi, kariyeri konusunda ise en küçük bir şüphemiz olmayan Hamza hocamızla ayrılığımız yok. Hocamızla hayallerimiz ve hedeflerimiz örtüşüyor. Mütevazı bir kadroya pahalı transferler yapmadan, genç oyunculara da ağırlık vererek bir takım oluşturma konusunda hemfikiriz." diye konuştu.

Sözleşmenin süresiyle ilgili soruyu ise Ay, "(Hamzaoğlu'nun) sözleşmesini 2 yıl yaptık. İki sene sonra tekrar konuşuruz." diye yanıtladı.

Ay, bir soru üzerine, Hamzaoğlu'nun ücretinde yüzde 30'dan fazla bir indirim yaptığını vurguladı.

"6 ay için gelmedim"
Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu da kendisine duyulan güvene kayıtsız kalmadıklarını anlatarak, "Çünkü buraya gelirken '6 ay çalışayım sonra gideyim' diye gelmedim. Bursaspor'un geçmiş başarıları, camia olmasın, kulübün oturmuş bir düzeninin, işleyişinin bulunması, daha önce şampiyonluk yaşaması, sıralamadaki yeri ne olursa olsun taraftarlarca desteklenmesi benim için önemliydi." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.