Bursaspor Kırmızı Karta Abone

Bursaspor Kırmızı Karta Abone
Spor Toto Süper Lig'de son 3 haftada birer futbolcusu kırmızı kart gören Bursaspor, "en hırçın" takımlar arasına adını yazdırdı.

BURSA (AA) - Spor Toto Süper Lig'de 6 maçta, 4 galibiyet, 2 yenilgilik performansla 12 puan toplayan Bursaspor, karşılaşmaları 11 kişi bitirme konusunda ise aynı başarıyı gösteremedi.

Yeşil-beyazlı futbolcular, geride kalan 6 maçın 3'ünde kırmızı kart görerek takımlarını yalnız bıraktı.

Adanaspor ile ligin ilk maçını deplasmanda oynayan Bursaspor, 2-1 kazandığı karşılaşmayı başladığı sayıda bitirebildi. Sahasında Medipol Başakşehir'e 2-0 yenildiği ikinci maçta da eksik kalmayan yeşil-beyazlılar, deplasmanda 1-0 kazandığı Fenerbahçe karşılaşmasında da kırmızı kartla cezalandırılmadı.

Yeşil-beyazlılar, son 3 haftadır ise 11 kişi başladığı 90 dakikalar sonunda soyunma odasına 10 kişi gitti. 4. haftada Kayserispor'u evinde konuk eden ve sahadan 3-1 galip ayrılan Bursaspor, İsmail Konuk'un gördüğü kırmızı kart sonrası 23 dakikayı 10 kişi oynamak zorunda kaldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.