BURSASPOR'DA KONYASPOR MESAİSİ BAŞLADI

BURSASPOR'DA KONYASPOR MESAİSİ BAŞLADI
Bursaspor, Süper Lig'in 9. haftasında sahasında karşılaşacağı Atiker Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Bursaspor, Süper Lig'in 9. haftasında sahasında karşılaşacağı Atiker Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde yapılan ve yaklaşık 1 buçuk saat süren çalışma, ısınma hareketleri ile başladı. Kupadaki Yomraspor mücadelesinde 90 dakika oynayan futbolcular düz koşu ile antrenmanı tamamlarken, diğer oyuncular orta alanda pas kontrol, daha sonra da 5’e 5 kalesiz oyun oynadı. Antrenmanın basına kapalı olarak gerçekleştirilen bölümünde ise taktik ağırlıklı çalışma yapıldığı bildirildi.

Timsah’ta 3 eksik
Bursaspor’da antrenmana, sakatlıkları süren Emre Taşdemir ve Furkan Özçal ile birlikte, sol alt adelesinde çekme olan Tomas Sivok katılmadı. Sivok’un tedbir amaçlı çalışmaya dahil olmadığı bildirildi.

Minik öğrenciler moral verdi
Bursaspor’un bugün öğle saatlerinde Özlüce Tesisleri’nde yaptığı antrenmanı Özel Demet Anaokulu öğrencileri de izledi. Futbolcularla bir araya gelen minik öğrenciler, yapmış oldukları Timsah maketini kaptan Pablo Martin Batalla’ya hediye etti. (İHA)

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.