Bursaspor'un Kanat Oyuncuları Yeni Sezondan Umutlu

Bursaspor'un Kanat Oyuncuları Yeni Sezondan Umutlu
Ozan İpek:

BURSA (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'un deneyimli kanat oyuncuları Ozan İpek ve Aydın Karabulut, yeni sezondan umutlu. 

Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanın ardından gazetecilere açıklama yapan Ozan İpek, yeni sezon hazırlıklarını teknik direktör Ertuğrul Sağlam gözetiminde 3 gündür yoğun şekilde sürdürdüklerini söyledi. 

Geçmiş yıllardan Ertuğrul Sağlam'ın çalışma temposunu iyi bildiklerini ifade eden Ozan İpek, "Biz futbolcular için zor ama çok önemli çalışmaların olduğu dönemdeyiz. Amacımız sezona en iyi şekilde girebilmek" dedi. 

Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle geçen sezon şansız bir dönem geçirdiğini belirten Ozan, şunları kaydetti:

"Oynadığım bir maçta burnum kırıldı, birinde ise dizimden sakatlandım. Daha sonra toparlanma sürecim oldu. O dönemde takımın performansı da çok iyi gitti ve takıma girmekte zorlandım. Şenol hoca da beni oynatmamakta haklıydı. Yeni sezonda Ertuğrul hocanın yeniden Bursaspor'a gelmesine en çok sevinen kişilerin başında geliyorumdur. Çünkü beni en iyi tanıyan ve neler yapabileceğimi en iyi bilen kişi. Çok sevindim. Umarım yeni sezonda eskiden yaşamış olduğumuz başarıları yakalarız."

 

- Aydın Karabulut

 

Geçen sezonu kiralık olarak gittiği Medicana Sivasspor'da geçiren Aydın Karabulut ise yeni sezonda forma giyebilmek için çok çalışacağını söyledi.

Yoğun bir tempoda çalışmalara başladıklarını belirten Aydın, "Ağustos ayının 8'inde Galatasaray ile oynayacağımız TFF Süper Kupa maçına kadar en iyi şekilde hazırlanacağız. Performansımı en üst noktaya çıkarmak ve taraftarlarımızı mahcup etmemek için çok çalışacağım" ifadesini kullandı. 

 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.