Büsan’daki eviniz Lezzethane

Büsan’daki eviniz Lezzethane
Büsan Sanayi Sitesi, Bankalar yanı, 10631. Sokak'ta hizmete giren Lezzethane günlük sunduğu 10 çeşit ev yemeği ile bölge esnafının damağında unutulmaz tatlar bırakıyor.

Dörtel Ataç İş Güvenliği Marketi kuruluşu olan, işletmeciliğini Abdullah Tuzcu ve Dr. Abdullah Çorumlu'nun yürüttüğü Lezzethane Lokantası; profesyonel kadrosu ve güler yüzlü personelinin yanı sıra, farklı yemek çeşitleri ve lezzetleri ile sektörde oldukça iddialı. Engin Usta’nın mutfağına has; özellikle Tandır Çorbası, Elbasan Tava, İstanbul Kapama, Ekşili Köfte, Krep Sarma ve Çoban Payı gibi daha önce Konya'da denenmemiş lezzetler ile dikkatleri üzerine çeken Lezzethane; sloganındaki “Bir esnaf lokantasıdır” ibaresinin de hakkını fazlasıyla veriyor. Çorba çeşitlerinin yanı sıra sebze ve et yemekleriyle sanayi esnafına hitap eden Lezzethane, kısa sürede adından sıkça söz ettirmeyi başardı.(M.Esad Çağla)

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.