Büyük Zafer'in 93. Yıl Dönümü

Büyük Zafer'in 93. Yıl Dönümü
30 Ağustos Zafer Bayramı, Ankara'nın Kazan ve Beypazarı ilçelerinde törenle kutlandı

ANKARA (AA) - 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Ankara'nın Kazan ve Beypazarı ilçelerinde tören düzenlendi.

Kazan Milli Egemenlik Parkı'nda düzenlenen törene Kazan Kaymakamlığına vekalet eden Etimesgut Kaymakamı Cumali Atilla, Belediye Başkan Vekili Ahmet Ceylan, Hava Yarbay Murat Şafak Kömürcü, Kazan Cumhuriyet Savcısı Abdullah Çıtlak, daire amirleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Tören, çelenk sunumunun ardından İstiklal Marşı'nın okunması ve saygı duruşunda bulunulmasıyla devam etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kutlama mesajının okunmasının ardından protokol üyeleri, Kazan Kaymakamlığına geçerek tebrikleri kabul etti.

 

- Beypazarı'ndaki tören

Beypazarı Atatürk Parkı'nda düzenlenen törene, Kaymakam Suat Seyitoğlu, Garnizon Komutanı Alişan Zor, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, İlçe Emniyet Müdürü Tolga Metin, daire amirleri, siyasi partilerin ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Törende, Atatürk Anıtı'na çelenkler sunuldu; günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Garnizon Komutanı Zor yaptı.

Tören, kaymakamlıkta tebriklerin kabul edilmesiyle sona erdi. 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.