Büyükşehir Belediye Erzurumspor Tff 1. Lig'de

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Tff 1. Lig'de
Spor Toto 2. Lig play-off final maçında Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Gümüşhanespor'u 1-0 yenerek, TFF 1. Lig'e yükselen üçüncü ve son takım oldu

İSTANBUL (AA) - Spor Toto 2. Lig play-off final maçında Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Gümüşhanespor'u 1-0 yenerek, TFF 1. Lig'e yükselen üçüncü ve son takım oldu.

Spor Toto 2. Lig play-off final maçında Gümüşhanespor'u 1-0 yenerek TFF 1. Lig'e yükselen Büyükşehir Belediye Erzurumspor, kupasını aldı.

Vodafone Arena'da oynanan karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte Erzurumlu taraftarlar büyük sevinç yaşadı. Futbolcular, tribünlere koşarak TFF 1. Lig'e yükselmenin sevincini taraftarlarla yaşadı.

Saha içinde yapılan törende Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a kupa ve madalyalarını Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Ali Dürüst verdi. Yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular, kupayla basın mensuplarına zafer pozu verdi.

Kupayla sahada tur atan futbolcular sevinçlerini taraftarlarla paylaştı.

Muhabir: Murat Keleş


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.