Uğur Özteke

Uğur Özteke

Büyükşehir Belediyesine Dr. Hulusi Baybal Caddesindeki hassasiyeti için

Büyükşehir Belediyesine Dr. Hulusi Baybal Caddesindeki hassasiyeti için

Güne bir gün önceden aldığımız güzel bir haberi siz değerli okurlarımızla paylaşarak başlamak istiyoruz.

Dr. Hulusi Baybal Caddesi şehrimizin merkezinde araç ve yaya trafiği yönünden oldukça yoğun bir caddesidir. Haa şahıs olarak bizim güzergahımız ile hiçbir alakası yoktur. Mecbur kalırsak ancak araçla geçeriz.

Ama bu bölgede bulunan okurlarımız bir yıl önce yine insanlarımız için bu bölgede yapılan oturma gruplarının tabiat şartlarıyla oturulamaz hale geldiğini ayrıca bazı hainlerinde buraları kırdığını söylemiş o kırık dökük oturma gruplarından görüntüleri bu sütunlarımızda sizlerle paylaşmıştık.

***

Ve sitem ettiğimiz o görüntülerin ardından şimdi bu nefis fotoğraf kareleri bize güvenen yine o dost isimler tarafından gönderiliyordu.

foto-1-107.jpgfoto-2-101.jpg

***

Vatandaşın bu isteğini dört dörtlük olarak yerine getiren Büyükşehir Belediyemizin duyarlı yetkililerine, yöneticilerine ve çalışanlarına şehrimiz adına çok çok teşekkür ederiz.   

PTT YETKİLİLERİMİZDEN BİR RİCAMIZ OLACAK

foto-3-055.jpgfoto-4-021.jpgfoto-5-007.jpg

İşte bu fotoğraflar da yine bir değerli okurumuzdan geldi.

Kapılarda kağıt parçaları ve tutkallar gerçekten çok çirkin bir görüntü veriyor. Ve okurumuz fotoğraflardan sonra şöyle yazmış;

“PTT haber kağıtlarını kapılarımıza yapıştırarak bizleri mağdur etmektedir. Elimizde …. Temizlik maddeleri. Tutkalları çok zor çıkartıyoruz ve kapılarımızı yapışkanları çıkartalım diye çiziyoruz, harita (!) lar yapıyoruz …”

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ!

Başkalarının düşüncelerine saygı gösterin, hiç kimseye yanlış düşündüğünü söylemeyin.

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Otomobilimizin iki tekerini kaldırıma iki tekerini yola park edip gitmediğimiz zaman daha iyi ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR