Büyükşehir’den “Çiçek Gibi Konya” fotoğraf yarışması

Büyükşehir’den “Çiçek Gibi Konya” fotoğraf yarışması
Konya Büyükşehir Belediyesi, laleleri, gülleri, sakuraları ve mevsimlik çiçekleriyle her zaman rengarenk olan Konya’nın güzelliklerine dikkat çekmek amacıyla “Çiçek Gibi Konya” isimli fotoğraf yarışması düzenliyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya’nın güzelliklerini ortaya çıkarmak amacıyla ödüllü fotoğraf yarışması düzenliyor. Şehrin yeşil alanlarında bahar aylarında açan milyonlarca lale ve soğanlı bitkileri, Ladikli Ahmet Hüdai Parkı ve Japon Parkı’ndaki sakuraları ve yaz aylarında açan gülleri ile her mevsim çiçek gibi olan Konya, güzellikleriyle dikkat çekiyor. Şehrin genelinde yaşanan bahar güzelliğine dikkat çekmek amacıyla başlatılan “Çiçek Gibi Konya” isimli fotoğraf yarışması, amatör veya profesyonel herkese açık olacak. 2015-2016 yıllarında çekilmiş Konya fotoğraflarının kabul edileceği yarışmaya her yarışmacı en fazla 4 fotoğraf ile başvurabilecek. Yarışma için yüklenecek her bir fotoğraf dosyasının jpg/jpeg formatında, 300 dpi, 8-12 sıkıştırma kalitesinde, kısa kenar en az 2400 piksel, uzun kenar en fazla 4600 piksel kaydedilmesi, 4 Mb’tan küçük, 10 Mb’tan büyük olmaması gerekiyor. Fotoğrafların online olarak www.cicekgibikonya.com adresinden yükleneceği yarışma, 15 Temmuz 2016 tarihine kadar devam edecek. Toplam 20 bin lira ödülün verileceği yarışmayla ilgili detaylı bilgiye www.konya.bel.tr ve www.cicekgibikonya.com adreslerinden alınabilir.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.