Murat Güzel

Murat Güzel

Büyükşehir'den şikayetler…

Büyükşehir'den şikayetler…

Uzunca bir süredir aday adayları ve diğer siyasi meselelerden başımızı kaldırıp şehrin sorunlarına dair bir kelam edememiştik.

Bugün köşemi bu konuda Konyalıların özellikle Büyükşehir Belediyesi ile ilgili şikayetlerine ayırmaya karar verdim. Buyrun…

foto1.jpg

Fotoğrafta da belirttiğim gibi yol köstebek yuvası gibi araçlarımızla bir türlü geçemiyoruz, yetkililere bildirdiğimiz halde bir türlü yaptıramadık. Mümkünse acilen kazaya sebebiyet verilmeden asfaltlanması gerekiyor çünkü yağan yağmurlardan çukurlar oluşmakta araçlarımız hasar görmekte. Acilen yapılmasını rica ederim. (Zeynel Abidin K.)

foto2-001.jpg

Konya/ Sarayönü Kurşunlu Mahallesi yıldız sokaktan geçen ana su şebeke borusu daha önce kanalizasyon geçmesi nedeniyle onarılmıştı.Şimdi aynı yerde su dışarı kaçıyor onun bir an evvel onarılması gerekir, aksi takdirde yol oyularak kazaya sebebiyet verebilir. (Ahmet K.)

Bugün (26 Şubat) 21.40-22.15 arası kampüsten çıkan tramvaylar soğuğa rağmen öğrencileri almadı. Biz toplu taşımayı güvenli olduğu için kullanıyoruz. Ne yapmamızı istediklerini gerçekten anlamıyorum. Soğukta bekleyip hasta mı olalım yoksa dolmuşa binip yolculuğumuzu korku içinde mi geçirelim! Lütfen bu konuda toplumu mağdur etmeyin. (Rümeysa S.)

Konya Büyükşehir Belediyesi tramvay vatmanları insanlara karşı çok saygısız, yaşlı insanlara karşı saygısız, kesinlikle değişmesi gereken konuların başında geliyor eğitim gerekiyor... (Duha N.)

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Murat Güzel Arşivi
SON YAZILAR