Buz Hokeyi Kadınlar Ligi

Buz Hokeyi Kadınlar Ligi
Buz Korsanları: 8 - Narmanspor: 5- Erzurum'da 4 takımın play-off maçları oynadığı müsabakaların ardından ilk ikiye kalan Buz Korsanları ve Narmanspor, final oynamaya hak kazandı

ERZURUM (AA) - Kadınlar Buz Hokey Ligi'nde şampiyonun belirleneceği play-off maçlarında Buz Korsanları, Narmanspor'u 8-5 yendi.

Yakutiye Spor Kompleksi Buz Hokeyi Arena'daki maçın ilk periyodu 1-1 berabere bitti. İkinci periyotta Buz Korsanları 2, Narmanspor 3 sayı bulurken, son periyotta da Narmanspor'un 1 sayısına karşılık Buz Korsanları 5 sayı ile karşılık vererek maçtan 8-5 galip ayrıldı.

Buz Korsanları'nın gollerini, Karyna Shyptsitkaya (4), Seda Demir (2), Didem Bağcı, Tuba Dokur atarken, Narmanspor'un gollerini ise Betül Tayğar, Şeymanur Kavaz (2) ve Şüheda Kutluca kaydetti.

Erzurum'da, üç gündür devam eden play-off maçları sonucunda ilk ikiye giren Buz Korsanları ve Narmanspor, final maçı oynamaya hak kazandı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.