Buz hokeyinde 3. klasman maçlarına doğru

Buz hokeyinde 3. klasman maçlarına doğru
Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkan Vekili Aydın: "Grupta birinci olma ve klasman atlama hedefimiz var" - "Resmi kurumlarla görüşmelerimiz sürüyor. Şu an için gelmeyecek ülke gözükmüyor"

ANKARA (AA) - Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkan Vekili Emre Aydın, İstanbul'da düzenlenecek Erkekler Dünya Buz Hokeyi Şampiyonası 3. klasman mücadelesinde üst kümeye yükselmek istediklerini söyledi.

Buz hokeyinde 3. klasman maçları, İstanbul'un ev sahipliğinde yapılacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sivrikayı Buz Pisti'nde 31 Mart- 9 Nisan tarihlerinde yapılacak organizasyona, Türkiye'nin yanı sıra Güney Afrika, Lüksemburg, Gürcistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Bosna Hersek ve Hong Kong katılacak.

Buz Hokeyi Federasyonu Başkanvekili Emre Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli takımın hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürdüğünü belirterek, "Grupta birinci olma ve klasman atlama hedefimiz var." dedi.

İzmir'de geçen sene aynı organizasyona ev sahipliği yaptıklarını hatırlatan Aydın, "Final maçında şanssız bir şekilde yenilerek üst klasmana çıkma şansını kaçırmıştık. Bu sene aynı görüntüyü yaşamak istemiyoruz. İddialıyız ve gruptan çıkacağız." diye konuştu.

Emre Aydın, organizasyonun İstanbul'da yapılmaması adına herhangi bir engel bulunmadığının altını çizerek, şunları söyledi:

"Bazı katılımcı ülkelerle Türkiye'de yaşanan terör olaylarıyla ilgili görüştük. Kendilerine herhangi bir sıkıntı yaşanmayacağını belirttik. Onlar da bize inandıklarını ve Türkiye'ye geleceklerini ilettiler. Sadece Güney Afrika ve Birleşik Arap Emirlikleri, olumlu veya olumsuz bir geriş dönüş yapmadı, katılacaklar gibi gözüküyor. Biz de resmi kurumlarla görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Herhangi bir güvenlik sıkıntısı olmaması adına her türlü girişimi yapıyor, çabayı gösteriyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.