BYEGM Konya İl Müdürü Paslı’dan Başkan Tutal’a ziyaret

BYEGM Konya İl Müdürü Paslı’dan Başkan Tutal’a ziyaret
Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) Konya İl Müdürü Cemil Paslı, Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret etti.

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Konya İl Müdürü Cemil Paslı, beraberinde Şube Müdürleri Necati Gökçelik ve Okan Çamsoy Seydişehir’e gelerek Başkan Tutal’a makamında hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Konya ve ilçelerinde bulunan basın kuruluşlarını ziyaret ettiklerini kaydeden Paslı, BYEGM olarak bölgede bir çalışma yaptıklarını Konya ve çevresinin güçlü basın kuruluşlarına sahip olduklarını kaydetti. İlçelerde basına destek veren ve katkı sağlayan Belediye Başkanlarını ziyaret ettiklerini kaydeden Konya İl Müdürü Cemil Paslı, “Biz Konya ilçeleri arasında Seydişehir’i önemsiyoruz. Basın Yayın Enformasyon olarak ilçelerin tanıtımı noktasında bölgeye ve Türkiye’ye aktarılması konusunda üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Seydişehir ‘de 1 radyomuz ve 4 yerel gazetemiz ve ulusal basına çalışan muhabirler var. Çalışmalarını takip ediyoruz. Arkadaşlarımızın sıkıntılarını problemlerini çözüme kavuşturmak için gayret ederek gerekli çalışmaları yapıyoruz” dedi.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Seydişehir Belediyesi olarak vatandaşlara hizmet noktasında çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirtirken, ulusal medyanın yanı sıra yerel medyaya da çok önem verdiklerini kaydetti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.