Çağla Büyükakçay Abd Açık'a Veda Etti

Çağla Büyükakçay Abd Açık'a Veda Etti
Sezonun son grand slam tenis turnuvası ABD Açık'ta mücadele eden milli tenisçi Çağla Büyükakçay turnuvaya veda etti

İSTANBUL (AA) - ABD'nin New York kentinde düzenlenen ve 12 Eylül'e kadar devam edecek turnuvada, üçüncü gün maçları tamamlandı.

Tek erkeklerde 1 numaralı seribaşı Djokovic, kolay bir zafer elde etti. Çek rakibi Jiri Vesely'in sol kolundaki sakatlık nedeniyle maçtan çekilmesiyle Djokovic, bir üst tura çıktı.

Turnuvanın 4 numaralı seribaşı İspanyol Rafael Nadal, İtalyan Andreas Seppi'yi 6-0, 7-5 ve 6-1 sona eren setlerle 3-0 yenerek, adını üçüncü tura yazdırdı.

Kerber yendi, Muguruza elendi
Kadınlarda 2 numaralı seribaşı Alman Angelique Kerber ve Danimarkalı Caroline Wozniacki, üçüncü tura yükselen favori tenisçiler oldu.

Angelique Kerber, 6-2 ve 7-6'lık iki setin ardından Hırvat Mirjana Lucic-Baroni'yi 2-0 yenerek tur atladı. Wozniacki ise 9 numaralı seribaşı Rus Svetlana Kuznetsova'yı 6-4'lük setlerle 2-0 mağlup ederek üst tura yükseldi.

Dünya sıralamasında 66. basamakta bulunan milli tenisçi Çağla Büyükakçay ise Çek rakibi Petra Kvitova'ya 7-6 ve 6-3'lük setlerle 2-0 mağlup oldu ve turnuvaya veda etti.

Muhabir: Murat Keleş

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.