'Çakır büyük bir hakemlik yaptı'

'Çakır büyük bir hakemlik yaptı'
İspanyol basınında, UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Bayern Münih-Atletico Madrid maçını yöneten Cüneyt Çakır için görüş ayrılıkları olsa da genel anlamda olumlu görüşler yer aldı

İspanyol basını, UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Almanya'nın Bayern Münih takımını eleyerek finale kalan Atletico Madrid'e övgüler yağdırdı.

"İnanılmazsınız" başlığını atan Marca gazetesi, "Teşekkürler Atletico, büyük bir Bayern'e karşı Griezmann'ın golü finale kalan takımı belirledi." diye yazdı.

As gazetesi "Bu Atletico efsane" manşetini atarak, "Atletico inandı ve finalde. Münih'teki maçta belirleyici adam Oblak oldu. Bir penaltı ve Bayern'in kaleye çektiği tüm şutları kurtardı." ifadelerini kullandı.

"Milano'ya" ifadesini manşetine çıkaran El Mundo Deportivo gazetesi de "Atletico, Bayern'e karşı 1974'teki mağlubiyetinin izlerini sildi. Tarihi bir Atletico izliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

ABC ise "Atletico için hiçbir şey imkansız değil. Simeone'nin takımı yeniden tüm inancını sahaya koyarak Şampiyonlar Ligi'nde finale kaldı." ifadelerine yer verdi.

El Pais ise "Atletico, Milano'ya uçuyor. Atletico, Avrupa'nın en büyük kupasında saygın bir şekilde finale kaldı." yorumunu yaptı.

Cüneyt Çakır ile ilgili yorumlar
İspanyol basınında, maçın hakemi Cüneyt Çakır ile ilgili yazılarda görüş ayrılıkları olsa da genel anlamda olumlu görüşler yer aldı.

Marca gazetesi, Cüneyt Çakır'ın "mükemmel" bir hakemlik yaptığını yazarken, "Çakır büyük bir hakemlik yaptı." ifadesini kullandı.

As gazetesi, "Çakır, Griezmann'ın golünde ve Torres'in penaltısında hata yaptı ama çok disiplinliydi." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.