Çaldıkları otomobilleri bakın nasıl satmışlar!

Çaldıkları otomobilleri bakın nasıl satmışlar!
İstanbul’dan çaldıkları otomobilleri "change" (motor ve şasi numaraları değiştirilerek) yaptıktan sonra sahte belge düzenleyip Konya’da satan iki şüpheli yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, İstanbul’dan çalınan otomobilleri, pert kaydı bulunan başka araçların motor ve şasi numaralarıyla değiştirerek, Konya’da trafiğe çıkarıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı. Bir yıl süren takibin ardından harekete geçen oto hırsızlık polisi, merkez Selçuklu ilçesi Horozluhan Mahallesi’nde kaportacılık işi yapan Yakup K. (46) ve Mustafa T.’yi (41) gözaltına aldı. Şüphelilerin İstanbul’dan 5 otomobil ve 6 adet araç beyni çaldıkları tespit edildi. Şahısların iş yerlerinde yapılan aramalarda çaldıkları araç beyinleri ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.