Çaldıkları parayla borçlarını ödemişler

Çaldıkları parayla borçlarını ödemişler
Kayseri'de, bir kişinin otomobilinden çaldıkları 30 bin lirayla, daha önce işledikleri bir suç dolayısıyla verilen para cezasını ve hırsızlıkta kullandıkları aracın borcunu ödeyen 2 kişi tutuklandı- Olay anı güvenlik kameralarınca da görüntülendi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, bir kişinin otomobilinden çaldıkları 30 bin lirayla, daha önce işledikleri bir suç dolayısıyla verilen para cezasını ve hırsızlıkta kullandıkları aracın borcunu ödedikleri iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Organize Sanayi Bölgesi'nde M.D'nin otomobilinden 30 bin lira çalınması üzerine çalışma başlattı.

Polis ekiplerinin, olay yerindeki güvenlik kamera kayıtlarını incelemesi sonucu, bankadan para çeken M.D'yi bir aracın takip ettiği ve otomobilini park ederek uzaklaştıktan sonra 2 kişinin torpidodaki parayı alarak bir araçla kaçtıkları belirlendi.

Zanlıların olayda kullandıkları aracın plakasının sahte olduğunu ve Gaziantep'e gittiğini belirleyen polis ekipleri, kimliklerini tespit ettikleri E.P. ve F.K'yi Kayseri'ye döndüklerinde gözaltına aldı.

E.P. ve F.K'nin, olayın ardından kullandıkları aracın borcunu ödemek için Gaziantep'e gittikleri, kalan parayla da E.P'nin daha önce işlediği bir suç dolayısıyla mahkemece verilen para cezasını ödedikleri öğrenildi.

Zanlıların takip ettikleri kişilerin otomobillerinin kapısının kilitlenmesini önlemek için sinyal kesici kullandıkları, aynı yöntemle Gaziantep'te de bir kişinin 130 bin lirasını çaldıkları tespit edildi.

Emniyetteki işlemelerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.