Çalgı Çengi İkimiz'in Ankara Galası Yapıldı

Çalgı Çengi İkimiz'in Ankara Galası Yapıldı
"Çalgı Çengi İkimiz" filminin Ankara galası, başrol oyuncuları Cemcir ve Kural'ın katılımıyla yapıldı. Kural, filmin üçüncüsünü de çekmeyi düşündüklerini söyledi

ANKARA

Yönetmenliğini Selçuk Aydemir'in yaptığı "Çalgı Çengi İkimiz" filminin Ankara galası, başrol oyuncuları Murat Cemcir ve Ahmet Kural'ın katılımıyla yapıldı.

Cemcir ve Kural, bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen gala öncesi, basın mensuplarına açıklamada bulundu.

"Sadece bugün satılan Çalgı Çengi'nin toplam bilet sayısına ulaştı"

Başkentlilerin filme gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Cemcir, "Sadece bugün satılan bilet sayısı, Çalgı Çengi filminin toplam bilet sayısına ulaştı, çok mutluyuz." dedi.

Filmin gösterimindeki üçüncü haftaya girdiğini belirten Cemcir, "Bugün ilk hafta kadar seyircimiz var. Çok mutluyuz. Hayalimizi yaşıyoruz. Filmimizle bu kadar seyirciye ulaşmış olmak hayalimizdi." diye konuştu.

"Çalgı Çengi 3'ü çekmeyi düşünüyoruz"

Ahmet Kural ise filmin üçüncüsünü de çekmeyi düşündüklerini söyledi.

Gösterilen ilgiye teşekkür eden Kural, şöyle konuştu:

"Hiçbir filmin sonu yok. 'Bundan sonra çekmeyeceğim' diye bir şey yok. Çalgı Çengi'den sonra filmin ikincisini çekmek için bazı yapımcılarla anlaştık hatta kutladık bile ama bugüne 6 yıl sonrasına nasip oldu. Kısmet ve nasip dediğimiz iki kelime çok önemli insan hayatında. Bir de 'Düğün Dernek' filminde çok seyirciye ulaştığımızdan dedik ki 'Seyirciye haksızlık etmeyelim, onun devamını çekelim. Ondan sonra kendi hikayemize dönelim' dedik."

Yönetmenliği Selçuk Aydemir'in yaptığı ve üç hafta önce sinemaseverlerle buluşan filmde Murat Cemcir ve Ahmet Kural'ın yanı sıra Rasim Öztekin, Ayhan Taş, Şinasi Yurtsever, Barış Yıldız ve Tuna Orhan rol alıyor.

Muhabir: Yasemin Kalyoncuoğlu

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.