Çamdalı çıkmazı

Çamdalı çıkmazı
Atiker Konyaspor’da Alanyaspor maçının ardından yaşananlar şaşkınlık yaratırken, kaptan Ali Çamdalı’nın kadro dışında kalması UEFA maç öncesinde eleştirilere neden oldu.

Atiker Konyaspor’da Alanyaspor maçının ardından yaşananlar şaşkınlık yaratırken, kaptan Ali Çamdalı’nın kadro dışında kalması UEFA maç öncesinde eleştirilere neden oldu. Taraftarlar kaptanın kadro dışı kalmasına anlam veremezken, takımın emektarlarından olan Ali’nin kadro dışında kalmasının takımı da etkileyeceği görüşü hakim

Atiker Konyaspor, Alanyaspor yenilgisiyle taraftarını şaşırtırken oynanan futbol da eleştiri konusu oldu. Sezona iyi maçlar oynayarak başlayan ancak son maçlarda pozisyon üretmekte zorlanan yeşil-beyazlılarda kadro istikrarının da sağlanamaması eleştirildi. Yeşil-beyazlıları mağlubiyetten daha fazla sarsan olay ise Ali Çamdalı’nın kadro dışı bırakılması oldu. Tecrübeli oyuncunun kadro dışı kalması şok etkisi yaratırken, taraftarlar adeta çıldırdı.

NEDEN KADRO DIŞI KALDI?

Maçın ardından Mustafa Reşit Akçay’ın talebiyle Ali Çamdalı kadro dışı bırakılırken, tecrübeli oyuncunun maç sonunda oyunu eleştirdiği için kadro dışı bırakıldığı iddia edildi. Hafta içinde de çalışma temposuyla ilgili hocaya fikrini ileten Çamdalı’nın hocayla yıldızının barışmadığı da gelen bilgiler arasında. Konyaspor’da 5. sezonunu yaşanan kaptanın durumunun yönetimde tekrar ele alınacağı da öğrenilen bilgiler arasında.

TARAFTAR KAPTANA SAHİP ÇIKTI

Çamdalı’nın kadro dışı kalmasının ardından taraftarlar sosyal medyada kaptana desteğini sunarken, özellikle Avrupa maçı öncesi böyle bir tavrın anlamsız olduğunu belirttiler. Ali Çamdalı’nın Konyaspor’un bugünlere gelmesinde çok önemli rolü olduğunu söyleyen yeşil-beyazlı taraftarlar yapılan doğru olmadığını söylediler. Kaptanın hocaya görüşünü belirtmesinde bir yanlışlık olmadığını belirten taraftarlar, Çamdalı’na sahip çıktılar.

Haber:İbrahim YAPICI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum