Cami İmamının Elektrikli Bisikletini Çaldılar

Cami İmamının Elektrikli Bisikletini Çaldılar
Konya’nın Kulu ilçesinde cami imamının elektrikli bisikleti, kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce, sabah namazı sırasında cami önünden çalındı.

Konya'nın Kulu ilçesinde cami imamının elektrikli bisikleti, kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce, Sabah namazı sırasında cami önünden çalındı.

Edinilen bilgiye göre, Karşıyaka Mahallesi'nde ikamet eden imam H.A., Sabah saatlerinde Sabah namazını kıldırmak için geçici olarak görev yaptığı Hatip Gazi Camisine elektrikli bisikletiyle gitti. Elektrikli bisikletini cami önüne bırakan imam, Sabah namazını kaldırdıktan sonra evine gitmek için dışarıya çıktığında bisikletinin yerinde olmadığını gördü. Elektrikli bisikletinin yerine normal bir bisikletin bırakıldığını fark eden imam, polisi arayarak şikayetçi oldu. İmam H.A., elektrikli bisikletinin yerine bırakılan bisikletle birlikte ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Polis, elektrikli bisikleti çalan kişi veya kişileri bulmak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.