Çamlık Kahvaltı Evi Hizmete Açıldı

Çamlık Kahvaltı Evi Hizmete Açıldı
YOZGAT (AA) - Yozgat Çamlık Milli Pakı'na yapılan kahvaltı evi hizmete açıldı. İşletmesi Yozgat Belediyesince yapılan kahvaltı evinde gazetecilerle bir...

YOZGAT (AA) - Yozgat Çamlık Milli Pakı'na yapılan kahvaltı evi hizmete açıldı.

İşletmesi Yozgat Belediyesince yapılan kahvaltı evinde gazetecilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Kazım Arslan, Çamlık Milli Parkı'nın Yozgat için çok önemli bir mekan olduğunu, çamlıksız bir Yozgat’ı düşünmenin mümkün olmadığını söyledi.

Milli parkın uzun süredir tesis yönünden fakir bir yer olduğunu ifade eden Arslan, "İnsanların burada oturup vakit geçirebileceği mekanlar yoktu. Bugün bu kahvaltı evi ile bu mekan eksikliğini de tamamlamış olacağız. İnsanlarımız hem Yozgat’a özgü yiyecekleri burada tatmış, hem de çok ekonomik bir şekilde hizmetten istifade etmiş olacaklar." dedi.

Arslan, Daha önce de Çamlık Et Lokantası'nı hizmete açtıklarını anımsatarak şunları kaydetti:

"Burada tamamen kadın çalışanlarımızın yaptığı ev yapımı ürünler sunulacak. Dışarıdan hiçbir ürün satmayacağız. Yozgat insanı ve dışarıdan gelen misafirlere şehrimize özgü yöresel tadlarımızı sunacağız. Tesisimizin hayırlı olmasını diliyorum."


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.