Çanakkale Belediyespor'da Avrupa sevinci

Çanakkale Belediyespor'da Avrupa sevinci
Kulüp Başkanı Güneşhan: - "Dört sene önce takımımız 1. Lig'e çıktığı zaman yine belediyenin önünde başkanımızla bu takım ile kenti Avrupa kupalarında temsil edeceğiz demiştik. Şimdi bunu başarmanın mutluluğunu yaşıyoruz"

ÇANAKKALE (AA) - Bayanlar Voleybol 1. Lig Klasman Etabı maçlarının ardından, Avrupa kupalarında mücadele etme hakkını kazanan Çanakkale Belediyespor'da büyük sevinç yaşanıyor.

Kente dönen sporcu ve teknik heyeti taşıyan otobüsü belediye binası önünde Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve belediye çalışanları alkışlarla karşıladı.

Kulüp Başkanı İsmet Güneşhan, aldıkları başarılı sonuçların ardından Avrupa'da mücadele edecekleri için çok mutlu olduklarını belirterek, "Dört sene önce takımımız 1. Lig'e çıktığı zaman yine belediyenin önünde başkanımızla bu takım ile kenti Avrupa kupalarında temsil edeceğiz demiştik. Şimdi bunu başarmanın mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise 3 yıldan bu yana daha iyi seviyeye gelmek için mücadele ettiklerini ifade etti.

Gökhan, her sene sezon performanslarının daha da arttığını vurgulayarak, "Bu sene hedefimiz; Avrupa kupalarında mücadele etmekti. Bunu başarmanın sevincini yaşıyoruz. Takımı kutluyorum." diye konuştu.

Kulüp yöneticileri ve sporcular daha sonra Belediye Meclisi toplantı salonunda pasta kesti.

Çanakkale Belediyespor'da Avrupa sevinci

Çanakkale Belediyespor'da Avrupa sevinci

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.