Çanakkale Kara Savaşları'nın 101. Yılı

Çanakkale Kara Savaşları'nın 101. Yılı
Karaman'da Gençlik ve Spor Bakanlığınca düzenlenen "57. Alay'a Vefa Yürüyüşü" kapsamında gençler, sabah namazında bir araya geldi

KARAMAN (AA) - Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi tarafından gerçekleşen etkinlik kapsamında gençler, Yeşil Cami'de sabah namazını kılıp, dua ederek şehitleri andı.

Cami çıkışında vatandaşlara kırık buğday çorbası ikram edildi. Daha sonra Karaman şehir Mezarlığı'nda bulunan şehitliğe kadar vefa yürüyüşü düzenlendi.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık yaptığı açıklamada, Çanakkale Zaferi'nin milletin destansı bir başarısı olduğunu belirterek, "Bugün 57. Alayın anısına gençlerimizle birlikte sabah namazında buluştuk ve onları bir kez daha rahmetle, minnet ve şükranla yad ettik. Bu duygu ve düşünceler içerisinde bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.