Çanakkale'de doktorun bıçaklı saldırıya uğraması

Çanakkale'de doktorun bıçaklı saldırıya uğraması
Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Çetin:- "Saç derisinden bıçakla yaralanması ve omzunda bir çıkık problemi var. Sağlık durumu iyi"

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hakan Çetin, görev yaptığı poliklinikte bıçaklı saldırıya uğrayan Üroloji Uzmanı Dr. Yusuf İlker Çömez'in sağlık durumuna ilişkin, "Saç derisinden bıçakla yaralanması ve omzunda bir çıkık problemi var. Sağlık durumu iyi." dedi.

Çetin, Başhekimlik binası önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, tasvip etmedikleri elim bir olayın yaşandığını söyledi.

Çömez'in Güney Marmara'da "yılın doktoru" seçildiğini ve çok başarılı bir hekim olduğunu belirten Çetin, Çömez'in, polikliniğe gelen ve daha önceden psikiyatri tedavisi aldığı tespit edilen bir hastanın ortada hiçbir neden yokken bıçaklı saldırısına uğradığını ifade etti. Çetin, "Doktor arkadaşımızın hayati tehlikesi yok. Saç derisinden bıçakla yaralanması ve omzunda bir çıkık problemi var. Sağlık durumu iyi, bizi rahatlatan olay da bu." diye konuştu.

Çetin, saldırının tüm sağlık camiasının moralini bozduğunu vurguladı.

Kentte bu tür olaylara sık rastlanmadığına değinen Çetin, "İlk kez bu kadar ciddi bir olay yaşandı." dedi.

Çanakkale Tabipler Odası üyeleri de hastane önünde yaptıkları açıklamayla saldırıyı kınadı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.