Canan Karatay meslekten men edildi mi?

Canan Karatay meslekten men edildi mi?
İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay'a, İstanbul Tabip Odası'ndan meslekten men cezası verildi mi?

Karatay, Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneğinin internet sitesinde yer alan "Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği'nin İstanbul Tabip Odasına müracaatı sonrasında Prof. Dr. Canan Karatay'ın 15 gün süreyle meslekten men cezası kararına varılmıştır. Detaylar ilerleyen zamanlarda paylaşılacaktır..." duyuru üzerine açıklama yaptı.

Şehir dışında olduğu için açıklamasını yazılı gerçekleştirdiğini belirten Karatay, şunları kaydetti:

"İstanbul Tabip Odası, bugün bu haberi yalanlamış, kendilerine yaptığı şikayetin henüz karara bağlanmadığını bildirmişlerdir. Ayrıca Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneğinin Kasım 2014 döneminde şahsım adına savcılığa yaptıkları suç duyurusunun takipsizlikle sonuçlandığını da bu vesileyle bildirmek isterim. Şahsımı ve mesleki kariyerimi hedef alarak yapılan, halkı tedirginliğe sürükleyen yalan haberler için avukatım aracılığıyla haberi yapan ve gerçekliğini araştırmadan yayınlayan tüm kurumlar için hukuki ve cezai işlemleri başlatacağım."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.