Candan Erçetin Açıkhava'da Konser Verdi

Candan Erçetin Açıkhava'da Konser Verdi
İSTANBUL (AA) - Candan Erçetin, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde hayranlarıyla buluştu. "Turkcell Yıldızlı Geceler" konserleri kapsamında sahne...

İSTANBUL (AA) - Candan Erçetin, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde hayranlarıyla buluştu. 

"Turkcell Yıldızlı Geceler" konserleri kapsamında sahne alan Erçetin, açılışı yaptığı "Umrumda Değil" şarkısının ardından, "Hoşgeldiniz. Yıllar ne kadar çabuk geçiyor değil mi? Bu şarkı ilk söylendiğinde 10 yaşında olanlar, bugün 30 yaşında. İnsan yılları, yaşları ancak böyle idrak ediyor yanılmıyorsam. Ben de şimdi sayınca fark ettim, bu yılın 20. yıl olduğunu. Yoksa yorulunca değil. Henüz yorulmadım ama 20 yıl da az değil" ifadelerini kullandı. 

Candan Erçetin, şarkılarını hep iç meseleleri üzerine yazdığını belirterek, "Şarkılarımı yazarken sizi hiç düşünmedim. Sizler benim için, şarkılarımı seven kişiler olmanın çok ötesinde oldunuz. Biliyorum tanışmıyoruz ama ben sizi tanıyorum. Ruhlarınızı biliyorum ama şarkı yaparken size özel birşey olsun diye yapmıyorum" dedi.

Açıkhava'daki ilk konserine ilişkin bir anısını da dinleyicilerle paylaşan sanatçı, geç gelen izleyiciler nedeniyle konserin 15 dakika kadar geç başladığını belirterek, "Biz hiç burda 21.00'de başlayamıyoruz konserlere. Biz hazırız. Siz değilsiniz" diye konuştu.

"Onlar Yanlış Biliyor", "Yalan","Olmaz", "Elbette", "Kırık Kalpler Durağı" gibi sevilen şarkılarını yorumlayan sanatçı, yarın akşam ikinci konserini gerçekleştirecek.

 

 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.