Çankaya Belediyesi Kış Hazırlıklarını Tamamladı

Çankaya Belediyesi Kış Hazırlıklarını Tamamladı
Vatandaşların kış ayını sorunsuz geçirmesi için hazırlıklarını tamamlayan Çankaya Belediyesi, 620 personel ve 51 araçla sokaklardaki çalışmaları aralıksız sürdürecek

ANKARA (AA) - Çankaya Belediyesi, vatandaşların kış ayını sorunsuz geçirmesi için 620 personel ve 51 araçla çalışmak üzere hazırlıklarını tamamladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, karla mücadeleyi bu sene de sorunsuz atlatmak için ilçe genelinde 620 personel ve 51 araçla hazır olunduğu belirtildi.

Buzlanlamaya karşı yolların temizlenmesi amacıyla solüsyon ve tuzlama çalışmalarının aralıksız sürdürüleceği ifade edildi. Buzlanmaya karşı yolları temizleyecek ekiplerin, 124 mahallede bıçaklı kar küreme, ünimoglar, tuz serpme, solüsyon araçlarıyla tretuvar ve yaya yollarında buz çözme çalışmalarını yapmasının planlandığı bildirildi.

Buzlanmayı önlemek için kullanılacak 5 bin ton tuz ile 20 ton solüsyonun stoklandığı belirtilerek, vatandaşların da kullanımına sunulan tuz çadırı ve varilinin ilçenin önemli noktalarına kurulacağı kaydedildi.

Öte yandan, ilçe sınırlarında bulunan, birer mahalleye dönüşen köylerde ise karla mücadele için 10 kamyon ile ilçeye açılan yollarda ve köy içi sokaklarda çalışmaların aralıksız sürdürüleceği ifade edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.