Çankırı İl Genel Meclisi mart ayı toplantısı yapıldı

Çankırı İl Genel Meclisi mart ayı toplantısı yapıldı
ÇANKIRI (AA) - Çankırı İl Genel Meclisi mart ayı toplantısı yapıldı.Vali Özcan, İl Genel Meclisi mart ayı toplantısına katılarak 2015 yılı faaliyet...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı İl Genel Meclisi mart ayı toplantısı yapıldı.

Vali Özcan, İl Genel Meclisi mart ayı toplantısına katılarak 2015 yılı faaliyet raporunun oylamasına katıldı.

Raporun kabul edilmesinin ardından bir konuşma yapan Özcan, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle dün ilimizde kadınlarımızın gerçekleştirdiği programda istenmeyen olaylar cereyan etti" dedi.

Çankırı halkının bu tür olaylara karşı duyarlı olduğunu belirten Özcan, şöyle konuştu:

"Biliniz ki Çankırı halkı bu işlerde duyarlıdır. Çankırı yöneticileri duyarlıdır. Türkiye Cumhuriyeti demokratik ve özgür bir ülkedir. Bunun dengesini kurmak zorundayız. Suç varsa üzerine gidilir. Emniyet güçleri, polisimiz bu hassasiyettedir. Çankırı Valisi olarak ben de gerekli hassasiyetteyim."

- Ilgaz Tünelinde ışık görülecek

Çankırı'daki yatırımlardan bahseden Özcan, Ilgaz Tüneli'nde sona yaklaşıldığını ifade etti.

Mart ayının sonunda tünelde ışık görüleceğini belirten Özcan, "Bu ayın sonunda Kastamonu tarafından gelen tünel ile Çankırı tarafından giden tünelde ışık görünecek. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın katılımı ile bir tören yapılacak" dedi.

Toplantının sonunda İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker, Vali Özcan ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Yıldız'a plaket ve çiçek takdim etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.