Carrefoursa, İzmir'de İlk "Gurme" Marketini Açtı

Carrefoursa, İzmir'de İlk "Gurme" Marketini Açtı
Sabancı Holding Perakende Grup Başkanı ve Carrefoursa Yönetim Kurulu Başkanı Köseoğlu:- "Bugüne kadar tüketicilerine sunduğu ve sektör adına örnek olan yeniliklerle başarıya ulaşan Carrefoursa'nın yeni dönemde de farklı hizmet ve uygulamalarla başarısını

İZMİR (AA) - Sabancı Holding Perakende Grup Başkanı ve Carrefoursa Yönetim Kurulu Başkanı Ata Köseoğlu, "Bugüne kadar tüketicilerine sunduğu ve sektör adına örnek olan yeniliklerle başarıya ulaşan Carrefoursa'nın yeni dönemde de farklı hizmet ve uygulamalarla başarısını artırarak geleceğe uzanacağına inanıyoruz." dedi.

Carrefoursa yenilediği "Gurme" konseptiyle ilk marketini İzmir Mavişehir'deki Oxygen AVM'de, Sabancı Holding Perakende Grup Başkanı ve Carrefoursa Yönetim Kurulu Başkanı Ata Köseoğlu, Carrefoursa Genel Müdürü Hakan Ergin, Süper Gurme Mini Satış Direktörü Ayten Erçevik ve icra kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirdi.

Köseoğlu, Sabancı topluluğu perakende grubu olarak, sürekli gelişim anlayışını odağına alan, sinerjisi yüksek, dinamik ve etkin bir yapıyla birlikte çalıştıklarının altını çizerek, şunları kaydetti:

"Kurulduğu günden bu yana ülkemizde organize perakende sektörünü şekillendiren ve Sabancı Holding'in gıda perakende sektöründeki markası Carrefoursa'nın mevcut sistem ve süreçlerini yenileyerek daha etkin ve daha verimli bir şekilde tüketicilere ulaşmasını arzuluyoruz. Bu yeniliklerden biri de ilkini İzmir'de tüketicilerimizle buluşturduğumuz Gurme marketimiz. Bugüne kadar tüketicilerine sunduğu ve sektör adına örnek olan yeniliklerle başarıya ulaşan Carrefoursa'nın yeni dönemde de farklı hizmet ve uygulamalarla başarısını artırarak geleceğe uzanacağına inanıyoruz."

- "Gurme, Carrefoursa'nın yükselen yıldızı olacak"

Carrefoursa Genel Müdürü Hakan Ergin, Carrefoursa olarak tüketicilerine güzel bir alışveriş ortamı, bol ürün çeşitliliği ve kalite sunmak için var güçleriyle çalıştıklarını belirterek, öncelikle market formatlarını ayrıştırdıklarını, ardından her bir formatı ihtiyaçlara cevap verecek şekilde yenilediklerini söyledi.

Yeni yılla birlikte Carrefoursa Gurme marketlerin özgün bir yapıya kavuşturduklarını dile getiren Ergin, şöyle devam etti:

"Yenilediğimiz Gurme formatımızın ilk marketini 2 milyon TL yatırımla İzmir'de açmaktan mutluluk duyuyoruz. Tasarımı, logosu, ürün çeşidi ve hizmet anlayışı açısından 360 derece yenilediğimiz Gurme ile hem sunacağı farklı lezzetler hem de alışveriş atmosferi açısından tüketicileri şaşırtmak istiyoruz. Gurme alanında yatırımlarımıza devam edeceğiz. Alışılagelmişin dışında taze gıda ürünlerimizin yanı sıra farklı dünya mutfaklarından yemekler hazırlayabileceğiniz lezzetlerin ilk adresi olacağız. Carrefoursa Gurme marketlerimizden alışverişin adeta bir alışkanlık haline gelmesini hedefliyoruz. İnanıyoruz ki Gurme marketlerimiz, Carrefoursa'nın yükselen yıldızı olacak."

- "Farklı ürünlerimizle alışveriş için akla gelen ilk yer olacağız"

Carrefoursa Süper Gurme Mini Satış Direktörü Ayten Erçevik ise İzmir Oxygen Gurme Marketi'nin Carrefoursa'nın alışılagelmiş taze gıda ürünlerinin yanı sıra lezzet farklılıkları sunacağını ifade etti.

Hizmete açılan Gurme marketinde gıda ürünlerinin dışında hem yöresel lezzetlere yer vererek hem de dünya mutfaklarından farklı ürünleri reyonlarına taşıyarak tüketicilerin alışveriş için akıllarına gelen ilk yer olacaklarını dile getiren Erçevik, "Yenilediğimiz Gurme konseptimizde tüketicilerimize yöresel lezzetler, şarküteri, suşi, kabuklu deniz ürünleri, glütensiz ürünler, organik ürünler, veganlara yönelik ürünler ile kendi ürettiğimiz ekmek, kruvasan ve boyozlardan oluşan unlu mamullerimizi sunacağız. Dünyanın birçok noktasından gelen kahve çekirdeklerinin yer alacağı marketimizde tüketicilerimiz hem kavrulmuş kahve satın alabilecek hem de dilerlerse satın aldıkları kahve çekirdeklerini çektirip kendi tatlarını hazırlattırabilecekler. Bunun yanı sıra özel ırkların yer alacağı farklı et reyonuyla, zengin mahzeniyle, sezonda yaklaşık 80 ve sezon dışında da yaklaşık 55 farklı balık çeşidinin satılacağı, içinde akvaryumun yer alacağı balık reyonuyla bildiğimiz Ege havasının bir yansıması olacak olan İzmir Oxygen Gurme Marketi, ev gereçleriyle de ihtiyaçlara cevap verecek." dedi.

İzmir Oxygen Gurme Marketi, 35 çalışanı ve 15 bin çeşit ürünüyle tüketicilerine hizmet verecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.